Butiker

Utbudet på serveringsvagnar är faktiskt riktigt bra hos många nätbutiker och det märks att intresset för funktionella saker har ökat de senaste åren. Backar vi några år så fanns det inte alls detta utbud, det kan bero på att många nätbutiker säljer via så kallad dropshipping vilket innebär att de inte behöver något eget laget. Detta gör att de kan hålla mycket lägre priser på sitt sortiment men även ha ett större utbud av produkter.

trendrum

Trendrum är nog den butiken på nätet som har det bästa utbudet av serveringsvagnar, allt från enkla vagnar till riktigt klassiska modeller som har varit populära sen 50-talet.

Besök Trendrum

kitchentime

KitchenTime har ett väldigt stort utbud av serveringsvagnar i alla möjliga modeller, där är en hel del rullbord och rullande köksöar som kan vara av intresse för många.

Besök KitchenTime

confidentliving

ConfidentLiving har ungefär samma utbud som KitchenTime, fler väldigt intressanta rullbord som skulle kunna fungera som serveringsbord. Hel del stora modeller.

Besök ConfidentLiving

Val av serveringsvagn/rullbord

cookmobil-serveringsvagn-i-traDär ett väldigt stort utbud av serveringsvagnar och dessa påminner mycket om vanliga rullbord eller sidobord som har hjul. Det kan vara en bra idé att spana in alla hemsidor innan du gör ditt val då större rullbord kan vara av intresse för dig som inte bara vill ha en enklare serveringsvagn.

Flera butiker säljer även rullbord som liknar vanliga köksöar som kan vara av intresse, dessa kostar dock betydligt mer än de enklare rullborden. Men är man ute efter en köksö till köket så kan detta vara det ultimata valet då det blir kombinerat med hjul och det fungerar minst lika bra som en serveringsvagn. De rullande köksöarna är från märket Cristel och modellen kallas för Cookmobil, de är grymt snygga med en rejäl konstruktion som kommer hålla en livstid med enklare underhåll.

Det finns även modeller som nästan är som hyllor på hjul för den som vill ha riktigt mycket plats till serveringen, dessa är kanske inte det mest optimala när det ska servera några få gäster i uterummet. Det kan vara en modell som passar bättre till förvaring/inredning än till som servering.

Kommentarer är stängda