Om oss

serveringsbord-barbordServeringsvagnar är lite bortglömt nu mera, det tråkiga är att det är en så pass bra och funktionell sak att ha hemma som verkligen kan göra nytta. När den inte används för tillfället så fungerar den perfekt som ett extra sidobord att förvara t.ex. en finare glasservis eller bara lite vinflaskor och glas.

Meningen med serveringsvagnar.se är att informera om vilka serveringsvagnar samt rullbord det finns att köpa online, vi vill även ge tips om vilka modeller som passar bäst till sitt ändamål. Som exempel finns det rullande barbord som är gjorda för att enkelt servera alkohol till gästerna, det är egentligen bara fantasin som sätter stopp för vad dessa vagnar går att använda som.

Populariteten

Serveringsvagnar i alla stilar har ökat i popularitet de senaste åren, många har börjat intressera sig för inredning i gammal stil som integreras med modern stil. Det viktiga är inte att det passar ihop utan att det faktiskt kombineras och integreras tillsammans. Modernt med gammal stil i inredning kan blir väldigt intressant, det är också därför antika smarta objekt har blivit så populärt de senaste åren. Det viktigaste när det kommer till antika saker är att det är en funktionell sak, tiden då folk ville ha stora klumpiga möbler är förbi och dessa typer av möbler har tappat enormt mycket i värde.

Många gånger är det kul att bryta inredningsstilen man har hemma, det gör att vissa föremål sticker ut extra mycket som t.ex. en gammaldags serveringsvagn med stora hjul och guldplätering. Hemmet behöver inte vara värsta herrgården för att en serveringsvagn ska komma att göra nytta.

Auktion – antik serveringsvagn

För den som verkligen vill hitta en antik serveringsvagn så finns det flera auktionssidor på nätet, de största är Lauritz samt Bukowskis och dessa har ett väldigt bra utbud av antika möbler. Det dyker upp väldigt snygga vagnar ibland, även om de kostar en del beroende på kvalitet. Ett första steg till att försöka ropa hem en riktigt snygg serveringsvagn är att kolla på dessa två auktionshus under ett par månader för att få lite känsla på vilka typer av serveringsvagnar som dyker upp.

Att sätta en budget kan vara rekommenderat då många vagnar springer snabbt iväg i pris, det är lätt att man hänger på och det blir snabbt alldeles för dyrt. Ibland måste man hänga på för att få tag i sin favoritvagn men det kan vara en bra idé att sätta ett maxtak.

Slutord

Vi kommer att tipsa om vilka butiker på nätet som har det bästa utbudet av serveringsvagnar, allt från klassiska modeller till enklare rullbord. Förhoppningsvis blir det enklare för dig som besökare att kunna göra ditt val med hjälp av våra guider och information.

Om du är intresserad av fler tips så spana in våran lista med länktips.

Kommentarer är stängda